28 August 2017

# my story

Alhamdullillah, I'm officially 35th.

Alhamdullillah, I'm officially 35th. | Assalamualaikum wbt. Rasanya macam lambatlah cikla up entry ni kan. Sepatutnya, siang tadi. Haha. Takpelah. Kalau korang nak tau, hari ni merupakan hari yang paling istimewa bagi diri cikla. Hari apa? Today is my bornday. Yeayyy....

Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Alhamdullillah kerana cikla masih diberi peluang menikmati hidup ini. Allah masih mengurniakan rezeki sihat pada cikla. Walaupun cikla telah diuji sakit olehNya, cikla percaya mesti ada hikmah disebaliknya. Ujian tanda Allah sayang. Dan Allah tak akan memberikan ujian itu melebihi dari apa yang kita mampu hadapi. Allah lebih mengetahui, apa yang penting bersangka baik...

Alhamdullillah, I'm officially 35th.


Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Sepanjang 35 tahun ni, secara  peribadi rasanya macam-macam dah kot cikla lalui. Zaman kanak-kanak yang sangat menyeronokkan, lepas tu zaman remaja yang gila-gila, then zaman belajar sampailah cikla mendirikan rumahtangga dan dah ada anak empat dah pun. Suka duka, semua memori tu memang cikla tak akan lupa. Sentiasa terpahat dalam hati, lebih-lebih kenangan masa bercinta. Hehe...

Pada ahli keluarga dan sahabat yang mengirimkan ucapan dan doa, TERIMA KASIH. Semoga kita semua sentiasa diberi rahmat dan hidayahNya. Amin...

Antara ucapan yang cikla terima.

Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Alhamdullillah, I'm officially 35th.
Alhamdullillah, I'm officially 35th. 

Syukur dan terima kasih semua! ❤️❤️❤️

8 comments:

  1. happy besday cik la
    salam kenal...da follow blog ni
    www.linliena.com

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Ulangtahun Kelahiran, kak. Semoga dipanjangkan usia untuk beribadat, diberikan rezqi yang melimpah-ruah, dan sentiasa diberkati. Ameen.

    http://panphila.blogspot.my

    ReplyDelete
  3. Happy Birthday cikLa.... Semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki...

    ReplyDelete
  4. Selamat hari lahir ya.. semoga dipanjangkan usianya dengan kesihatan yang berpanjangan dan diperluaskan rezekinya

    ReplyDelete
  5. Happy Birthday Cikla..semoga dikurniakan umur rezeki dan ilmu yang berkat semoga berjaya dunia dan akhirat

    ReplyDelete
  6. alhamdulillah happy birthday ^^ semoga murah rezeki selalu hendaknya dan diberikan kesihatan yang berpanjangan..

    ReplyDelete
  7. Happy birthday cik la....
    Semoga panjang umur dan selalu murah rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Wkmsalam
    Sanah Helwa cikLa
    Semoga sentiasa sihat, ceria dan dipermudahkan segala urusan.
    Perjalanan masih jauh..........

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.