Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.

by - August 16, 2017

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. | *this is sticky post until 8 pm on 16 August 2017. Sila scroll ke bawah untuk baca entri terbaru. TQ!

Assalamualaikum wbt. Hai korang, hari ni tetiba je ciklapunyabelog.blogspot.my tergerak hati nak buat giveaway. Rasanya ni giveaway pertama cikla kot. Kalau sebelum ni cikla selalu buat segmen kan. So, agak-agaknya ada ke nak join giveaway ni ye? Huhu.

Oklah, disebabkan ini giveaway yang pertama so malaslah cikla nak letak syarat susah-susah kan. Apa kata kita baca dulu syaratnya.

Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.


Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.
Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my. 

Syarat-syarat penyertaan seperti berikut;

  1. Follow blog ni pada yang belum follow di SINI. Nanti cikla akan followback. 
  2. Follow g+ di SINI
  3. Follow Twitter di SINI
  4. Follow Instagram di SINI
  5. Like Facebook page di SINI
  6. Buat satu entri ringkas yang bertajuk 'Giveaway Tudung Preloved Halfmoon by Hajra ciklapunyabelog.blogspot.my.' Masukkan banner di atas dalam entri tersebut, kemudian linkkan ke entri ini. Tinggalkan link entri korang di ruangan komen. 
  7. Share kan link penyertaan korang ke laman sosial korang ye (Facebook, Twitter, Google+, Instagram). Kalau korang takde salah satu laman sosial tu inform ye sebab cikla akan check tau. So, be honest! 
  8. Siap.

Senang je kan. So, giveaway bermula dari 16 Julai 2017 hingga 16 Ogos 2017 (pukul 8 malam). Lama kan, sebulan tu. So, memang sempat sangat kalau korang nak join. Pemenang akan diumumkan secepat mungkin dari tarikh giveaway tamat.

Cikla akan pilih 2 orang pemenang melalui khidmat random.org. Pemenang yang terpilih akan yang akan menerima  tudung halfmoon by Hajra setiap seorang.

Andai kata penyertaannya ramai, Insha Allah cikla akan tambah hadiah. Tapi, tak semestinya tudung halfmoon jugak tau. Mungkin tudung jugak atau benda lain. Korang clear kan?

Apa lagi, peminat halfmoon meh join. Yang lain pun sangat dialu-alukan untuk join sama. Lagi ramai lagi bagus. Lagipun, bukan susah pun syaratnya kan.

Dengan lafaz Bismillahirrahmanirrahim, cikla mulakan giveaway ni. Hope giveaway ni akan mendapat sambutan dari korang semua. So, selamat bergiveaway korang.

Terima kasih and good luck!! ❤️❤️❤️



You May Also Like

30 Orang yang komen.

  1. Wah! Dapat tudung weh. All the best. Semoga menang :)

    ReplyDelete
  2. haiii cikla , saya join yer

    http://thezafirahnazri.blogspot.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  3. CN join ye : http://www.cekgunorazimah.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  4. join :)

    http://www.sayidahnapisah.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  5. Join :)

    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  6. Saya Join

    http://puankuci.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  7. Saya join...

    https://jombercontest.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  8. Semoga berjaya ya kepada semua peserta...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awk pun boleh join. Mana tau ada rezeki boleh hadiah kan kat isteri. Hihi

      Delete
  9. Macam nak joinlah.
    May be later ;-)

    ReplyDelete
  10. saya join.. hehehe

    http://chanchueshahida.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    twitter xde.. tp pinjam kakak pny.. so kira menepati syarat kn.. hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  11. Join...

    http://www.huhahuhajerr.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  12. akk join jugak

    https://umifuzy.blogspot.my/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete
  13. Miza Join

    http://www.mizatalib.com/2017/07/giveaway-tudung-preloved-halfmoon-by.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks sudi join. Good luck... ❤️❤️❤️

      Delete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.