Keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my.

by - April 01, 2017

Keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. | Assalamualaikum wbt... Dengan ini cikla mengisytiharkan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my sudah pun tamat. Thanks korang sudi support.

Oklah, tanpa membuang masa lagi, jom kita tengok keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. Macam biasa, cikla guna encik random.org untuk pilih. Siapakah yang bertuah itu...

Keputusan Segmen BLOGLIST April 2017 ciklapunyabelog dot blogspot dot my. 



Insha Allah, blog yang terpilih akan dimasukkan dalam bloglist secepat mungkin. Oh ye,  macam yang cikla bagitau cikla akan pilih seorang yang bertuah terima hadiah misteri. Untuk bersikap adil dan saksama, cikla guna khidmat random.org jugak.


So,  untuk penerima hadiah misteri sila emailkan detail nama, alamat dan no telefon (untuk makluman penghantaran hadiah) ke arinillalove82@gmail.com.

Tahniah pada yang terpilih...❤❤❤


You May Also Like

11 Orang yang komen.

  1. Alhamdulillah, terkejut sungguh LZ sebab bertuah tersenarai sebagai pemenang 😍😍😍

    Terima kasih CikLa atas penganjuran segmen ini.. 😘

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum cikla...alhamdullilah mama terpilih ke...x sangka dpt hadiah misteri dr cikla...terima kasih cik la...nanti mama hantar detail yg diperlukan...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum cikla...mama dah emailkan detail yg diperlukan yer...:)

    ** Mama Maszull

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah menang :D

    tahniah pada para pemenang yang lain!

    ReplyDelete
  5. Woohoo. Alhamdulillah dapat masuk bloglist CIk La! Omg omg!

    eyja ada buat entri tentang keputusan ni,

    http://www.blogeyja.com/2017/04/i-won-ciklas-segment-woohoo.html

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.