Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali.

Wednesday, March 15, 2017

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali. | Assalamualaikum wbt. Rasanya macam dah lama je cikla tak join segmen kan. So, cikla nak join segmen anjuran blogger Shikin Razali dan nak ajak korang yang belum join tu untuk join sama. Lagi ramai, lagi bagus. Meriah sikit segmen kawan kita ni. Macam biasa, nak join klik banner di bawah ni. Jom klik secara berjemaah jom...

Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali.
Segmen : Awak Follow Saya, Saya Follow Awak By Shikin Razali.


Apa lagi, jomlah join. Segmen berlangsung dari 9/3/2017 hingga 9/4/2017. Wah sebulan jugak tu. 

Selamat bersegmen korang...

You Might Also Like

3 Orang yang komen.

  1. Assalamualaikum, salam perkenalan dari saya.. Terima kasih kerana sudi join segmen saya.. Senarai peserta dah dikemaskini..

    http://starlavenderluna.blogspot.my/2017/03/peserta-segmen-awak-follow-saya-saya.html

    ReplyDelete
  2. Selamat bersegmen CikLa. Ana join juga. =D

    ReplyDelete


[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.

Bloglist Mac 2017

Geng AFBians

Pengomen Tegar