26 July 2016

Notebook Giveaway By Eeca Shyaa.

Assalamualaikum wbt....

Notebook Giveaway By Eeca Shyaa. | Jom join giveaway ni.... Jom jom....


 http://www.eecashyaa.com/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html
Kilk banner untuk join.


So, cikla nak tag.... ANA JINGGA, NADIA IZZATY dan AINATHIRAH ANUAR untuk join sekali. Yang tak ditag pun boleh join jugak... Jom laaa.....

Dah namanya Notebook Giveaway, semestinyalah hadiahnya adalah notebook. Pemenang pertama akan dapat 'Travel Notebok', manakala pemenang kedua akan dapat 'Plain Notebook'.... Giveaway bermula dari 23/7/2016 hingga 6/8/2016.... Kalau menang, pemenang hanya diberi masa 24 jam untuk PM penganjur di Facebook untuk claim hadiah. Kalau tak, penganjur akan cari pemenang yang lain. So, memang kena alert...

Oklah, good luck pada yang join. Sekian dulu, wassalam......


-TAMAT SUDAH-

19 comments:

  1. Assalamualaikum, best of luck CikLa..

    ReplyDelete
  2. Good luck cik La ... Tq tag nadia ... Nnt nadia join ye

    ReplyDelete
  3. join jugak...

    http://macammacamcite.blogspot.com/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  4. singgah dari segmen yang sama :D good luck
    http://mellyacrayola.blogspot.com/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  5. sis singgah sini :D

    http://yumeedream.blogspot.my/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq sis sudi singgah. All the best too...

      Delete
  6. kunjungan balas sbb smlm dtg ngan folo skali kan...dh bt bende same...salam2..

    ReplyDelete
  7. Gut luck ciklaaaa... hehe...

    Lea balas kunjungan dr segmen yg sama..

    https://sotskirt.blogspot.com/2016/07/notebook-giveaway-by-eeca-shyaa.html

    ReplyDelete
  8. Hi ... Singgah dari segmen yang sama ... Jangan lupa join contest kat Jom Bercontest dan singgah jenjalan kat Kisah Hidup Ku ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ... Maaf lambat blog walking ...

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.