02 October 2015

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com.

Assalamualaikum wbt....

Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com.Masuk bulan Oktober ni, ramai pulak rakan-rakan blogger buat giveaway. Jom kita memeriahkannya giveaway ni pulak. Hadiahnya pun best, nak-nak pulak orang yang memang minat tudung adijuma ni... Rugi tak join tau... Nak join dan kalau korang nak tau syarat-syarat giveaway ni, macam biasalah... Klik kat banner.....


http://www.syafiyahluv.com/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html


 Giveaway ni baru je bermula iaitu 1/10/2015 jam 10 pagi dan berakhir pada 31/10/2015 jam 10 malam... Sebulan je pun... Oklah, korang jangan lupa join tau... Sekian dulu... Wassalam.....

-TAMAT SUDAH-

9 comments:

  1. JOM JOIN GA NI.RM200 MENANTI ANDA!

    http://nasuha-itsmyessay.blogspot.my/2015/09/giveaway-rm200-by-mkhaicom-2015.html

    ReplyDelete
  2. Good Luck!!

    http://cintahawaa.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete
  3. Singgah dari segmen yang sama dn follow mna yang tak difollow lagi :)
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    ReplyDelete
  4. Tq join segment Cie. Good luck. Nantikan keputusan ye. Done follow sini :)

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum tuan tanah :)
    Singgah dari segmen yang sama.

    jemput singgah blog kita ye
    http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/10/giveaway-2015-by-syafiyahluvcom.html

    NAK CONTOH SOALAN EXAM PENOLONG AKAUNTAN?
    KLIK --> http://juliajamaludin.blogspot.my/2015/10/ingin-dapatkan-contoh-soalan-penolong.html

    ReplyDelete
  6. Tq join segment Cie. Nantikan keputusan ye.

    Senarai Peserta Giveaway By Syafiyahluv.com --> http://www.syafiyahluv.com/2015/10/senarai-peserta-giveaway-2015-by.html

    ReplyDelete

  7. BW dari Giveaway 2015 By Syafiyahluv.com

    AM nak ajak..

    Follow blog AlongMisuari

    Artikel TERBARU AM

    Jom memriahkan GA cik en yang bernilai lebih dari rm1K Give Away Nurfuzie Dot Com #1 Bernilai RM1000

    Hadiah daripada AM untuk sahabat AM Ebook Percuma Putihkan Gigi
    Hadiah dari AM untuk sahabat Lelaki AM Ebook Percuma (Rahsia Lambat Pancut)

    HOT ITEM..
    Nak muka putih dan licin?? Sabun PamoArgan adalah jawapanya..
    Nak memikat suami?? LeoRa For Women jawapan yang PASTI..

    Terima Kasih
    AlongMisuari

    ReplyDelete






[PERINGATAN] Komen yang mempunyai pautan ke mana-mana blog atau laman web yang menjurus kepada perniagaan atau bersifat keuntungan sebelah pihak, akan dipadamkan serta-merta. Jika berminat untuk meletakkan link atau pautan ke dalam entri ini, sila hubungi penulis di arinillalove82@gmail.com.

[PENAFIAN] ciklapunyabelog.blogspot.com dan pemilik blog ini secara khusus tidak akan bertanggungjawab terhadap apa juga liabiliti, kerosakan, kehilangan, kerugian atas risiko, peribadi mahu pun sebaliknya yang berlaku akibat, secara langsung atau tidak langsung daripada penggunaan dan aplikasi, daripada apa juga kandungan yang diperolehi dari blog ini.

Pemilik blog juga tidak akan bertanggungjawab sama sekali terhadap komen-komen yang di siarkan dan ianya adalah tanggungjawab penulis komen itu sendiri.

Segala artikel yang dihasilkan oleh pemilik blog ini hanya sekadar pendapat peribadi yang mahu dikongsi bersama para pembaca blog ini serta untuk koleksi rujukan buat pemilik blog untuk kegunaan pada masa hadapan.